Art 1. Introducere

Anumite date cu caracter personal sunt colectate prin intermediul website-ului D’ Point Studio, denumirea comerciala a Radu D. Daniel-Dumitru PFA cu sediul social, Arad, Imasului, Bl.3 Et.2.

Detaliile privind prelucrarea acestor date cu caracter personal sunt disponibile în Politica de Confidențialitate. Prin transmiterea oricăror date cu caracter personal prin intermediul pe site-ul nostru web, sunteți de acord că aceste date vor fi prelucrate în conformitate cu prevederile Politicii noastre de Confidențialitate.

Art 2. Membrii

(1) Membru este orice persoană care accesează și utilizează serviciile noastre.
Serviciile noastre sunt adresate tuturor persoanelor in felul urmator:
Intre 4 – 9 ani: Clase pentru copii Yoga si Gimnastica (fizic si online), Antrenamente Individuale;
Intre 10 – 12 ani: Antrenamente Individuale;
Intre 13 – 16 ani: Clase Yoga si Pilates;
Peste 16 ani: Clasele Adulti.
(2) Achizitionarea abonamentor pentru serviciile noastre, atat cele pentru copii, cat si cele pentru adulti, se
pot face exclusiv de catre parintii sau tutorii legali ai acelor copii, respectiv de catre adultii de peste 18 ani;
(3) Achizitionarea de abonamente pentru serviciile noastre se poate face prin numerar sau cu cardul la locatia
noastra, transfer bancar sau plata online cu cardul pe site-ul nostru. Achizitionarea se realizeaza exclusiv in urma completarii formularului de inscriere la locatia noastra, iar pentru serviciile online prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de pe site.

Art 3. Returnare abonament

Politica de returnare a achizitiei efectuate strict on-line, a oricarui tip de abonament, se face in termen de 14 zile calendaristice, cu conditia in care clientul sau membrul intelege si accepta ca pentru a beneficia de rambursarea integrala a sumei platite, trebuie ca el sa nu fi primit accesul pentru continutul digital on-line sau sa nu fi inceput abonamentul achizitionat, prin participarea la nici un antrenament fizic in locatia D’ Point Studio.

Art 4. Modificare clase si orar

Membrii/Participantii au luat la cunostinta si accepta faptul ca pe perioada derularii abonamentului, D’ Point Studio isi rezerva dreptul de a modifica orarul claselor, precum si a anula anumite clase sau a scoate unele clase de pe platforma on-line, cu o instiintarea facuta din timp, pe mijloacele media aferente activitatii: website, email, respectiv paginile de socializare.

Art 5. Sanatate

Declar ca sunt clinic sanatos si starea mea de sanatate imi permite sa fac efort fizic de orice nivel si detin un certificat medical, nu mai vechi de 6 luni, care atesta acest lucru. D’ Point Studio prin entitatea care administreaza centrul si prin antrenorii respectiv colaboratorii sai, nu pot fi trasi la raspundere in caz de de accidente, boala, complicatii, deces.

Art 6. Copyright

Drepturile de Proprietate Intelectuală ale website-ului nostru, a materialelor publicate sau accesibile pe website sau pe platformele colaboratorilor, aparţin D’ Point Studio sau colaboratorilor săi, functie de caz. Acestea nu pot fi copiate, distribuite, publicate, licenţiate, folosite sau reproduse în niciun fel. D’ Point Studio şi logo-ul D’ Point Studio sunt mărci înregistrate ce aparţin D’ Point Studio şi nu pot fi utilizate, copiate sau reproduse în niciun fel fără acordul scris al administratiei D ’Point Studio.

Art 7. Dispute legale

Termenii și Condițiile de față sunt guvernate şi formulate în acord cu legea din România, ale cărei instanțe de judecată au competență exclusivă asupra tuturor disputelor ce rezultă din acești Termeni și Condiții , iar dvs. sunteţi de acord că locul de punere în practică al acestor Termeni și Condiții este Timisoara.

Art 8. Incalcari

In cazul in care articolele din Termeni si Conditiile sau din Regulament nu sunt respectate, D’ Point Studio isi rezerva dreptul de a-si selecta membrii sau de a bloca sau restrictiona accesul la serviciile sale, dupa cum dispune.

Art 9. Modificari Termeni si Conditii

Ne rezervam dreptul de a revizui si modifica regulamentul si politica D’ Point Studio oricand si de cate ori este necesar. In cazul in care acesta se modifica, vom publica toate acele aspecte care fac obiectul modificarii si de asemenea se va actualiza data “ultimei modificari” la inceputul regulametului, inaintea art.1 Dupa data la care regulamentul si politica a intrat in vigoare, accesarea website-ului nostru va reprezenta acceptarea de catre fiecare membru sau client, a intregului regulament impreuna cu modificarile aduse.