Sedintele Personale de Grup sunt sesiuni private organizate in grupuri de minumum 2 persoane, pana la maximum 4 persoane pe sedinta si sunt distinct adresate adultilor, respectiv copiiilor cu varsta intre 9 – 14 ani.

Aceste sesiuni sunt organizate in anumite zile, la diferite ore, avand regularitate saptamanala si in care se desfasoara diferite tipuri de antrenamente si practici in functie de obiectivele si nevoile fiecaruia.

Sedinte Personale de Grup

Nu gasesti pe cineva cu care sa vi? Nu este nicio problema, noi ne vom ocupa sa formam grupele si sa distribuim pe fiecare in grupa cea mai potrivita, in functie de obiectivele, nevoile si pregatirea sportiva a fiecaruia.

Inscrie-te

Trainerii nostri sunt pregatiti pe mai multe ramuri și vă pot oferi diverse abordări ale antrenamentelor si practicilor:

     Adulti:

  • Yoga: profesori certificați internațional 500hr Yoga Alliance US – India TTC;
  • Pilates: profesori certificați internațional după metoda Joseph Pilates;
  • Antrenamente Functional – Strength: pentru tonifierea și întărirea musculaturii;
  • Antrenamente Focusate pentru întărirea și formarea unor anumite grupe de mușchi, cum ar fi: abdomenul, fesierul, picioarele sau brațele;
  • Antrenamente și practici pentru întărirea spatelui și corectarea posturii;
  • Antrenamente cardio: pentru întrarea în formă, îmbunătățirea condiției fizice, îmbunătățirea sistemului cardio-respirator și scăderea în greutate;
  • Antrenamente funcționale cu multiple accesorii: BOSU, TRX, Mingi Medicinale, Benzi Elastice și alte accesorii;

     Copii:

  • Gimnastica Artistica: fost antrenor la sectia de gimnastica de la Deva;

In cadrul sesiunilor private de grup pentru copii, disciplina abordata este Gimnastica Artistica, in care se va lucra cu multiple accesorii si echipamente cum sunt: bara de gimnastica, barna, saltele specifice pentru sarituri si aterizari, spalier si diverse alte accesorii specifice gimnasticii artistice.

Copiii in aceste sesiuni private, vor invata elemente de gimnastica artistica precum: rostogoliri inainte si inapoi, roata, podul, standul pe maini, standul pe cap, lenta, danilova, sfoara, salturi, flick-uri si combinatii de elemente puse impreuna.

Tarife:
– Abonament o Luna cu 2x Sedinte / Saptamana: 800 lei.
– Pe sedinta: se percepe tariful Sedintelor Personale Individuale, la care se aplica reducerea de grup, in functie de numarul participantilor.

Inscrierile se vor face printr-unul dintre mijloacele de contact puse la dispozitie: site, email sau telefon.

Ești pregătit să începem?

Contacteaza-ne