Regulament D’Point Studio

Art 1. Membrii/Participantii vor putea participa la clasa exclusiv pe baza de programare prin mijloacele puse la dispozitie de catre D’ Point Studio.

Art 2. Clasele se vor sustine daca exista un minimum de 3 rezervari. In cazul in care exista mai putin de 3 rezervari, vom informa doar persoanele inregistrate despre nesustinerea clasei.

Art 3. Sloturile claselor se deschid in fiecare duminica, pentru saptamana care urmeaza. Rezervarile la clasele dorite se efectueaza cu minimum 60 de minute inainte inceperii clasei. Anularea clasei se poate efectua pana la 30 de minute inainte de inceperea clasei.

Art 4. In cazul in care Membrii/Participantii nu doresc sa mai participe la clasa rezervata, acestia trebuie sa anuleze cat mai din timp rezervarea efectuata. La 3 rezervari neonorate, D’ Point Studio isi rezerva dreptul de-a sista rezervarile ulterioare.

Art 5. Participantii sunt rugati sa nu intarzie la clase. In cazul unei intarzieri, acestia nu vor mai putea participa la clasa respectiva.

Art 6. Clasele de Yoga, Integrated Flow si Pilates, se practica cu talpile goale, fara sosete sau alta forma de incaltaminte. In cazul in care purtarea sosetelor este indispensabila, este necesara folosirea propriei saltele sau a unui prosop specific activitatii, care cuprinde toata suprafata saltelei.

Art 7. Participantii vor purta echipament sportiv adecvat activitatii clasei la care participa. Prosopul este necesar si obligatoriu la fiecare clasa.

Art 8. Folosirea incaltamintei de strada in spatiile si in timpul antrenamentelor este total interzisa.

Art 9. Participantii vor respecta intotdeauna instructiunile antrenorului, pe tot parcursul claselor, fara a avea o abordare personala a antrenamentului.

Art 10. Participantii vor utiliza in mod corespunzator echipamentele, mobilierul si spatiu sanitar, fara a cauza daune. In caz contrar vor fi obligati la plata reparatiilor, respectiv a inlocuirii celor afectate.

Art 11. Folosirea telefoanelor mobile in studio, in timpul claselor sau a antrenamentelor, este total interzisa.

Art 12. Folosirea unui limbaj si/sau comportament neadecvat sau ofensator in incinta studioului este total interzisa. De asemenea orice tip de violenta fizica si/sau verbala fata de ceilalti membrii, participanti, cat si fata de personalul studioului este strict interzisa.

Art 13. Studioul este deschis doar pe perioada desfasurarii claselor de grup din orar si/sau a antrenamentelor personale; Accesul membriilor/participantiilor in studio, este permis cu 30 de minute inaintea inceperii clasei si 30 de minute dupa incheierea clasei.

Art 14. Membrii/Participantii au luat la cunostinta si accepta faptul ca pe perioada derularii abonamentului, D’ Point Studio isi rezerva dreptul de a modifica orarul claselor, precum si a anula anumite clase cu o instiintarea facuta din timp, pe mijloacele media aferente activitatii: website, respectiv paginile de socializare.

Art 15. Membrii/Participantii au luat la cunostinta si accepta faptul ca doar abonamentele cu durata mai mare de o luna beneficiaza de optiunea de inghetare, in felul urmator:

Ab 3 luni – perioada inghetare 2 sapt, in maximum 2 transe;

Ab 6 luni – perioada inghetare 3 sapt, in maximum 3 transe;

Ab 12 luni – perioada inghetare 4 sapt, in maximum 4 transe.

Art 16. Efectuarea de fotografii si/sau video-uri in timpul claselor, fara acordul in prealabil al D’ Point Studio, este total interzis.

Art 17. In timpul orelor de curs, instructorii D’ Point Studio, pot fotografia sau inregistra momente ale practicii, cu scopul de a fi folosite pentru promovarea activitatii claselor. Orice material, foto sau video, realizat de catre instructori, apartine de drept studioului, avand dreptul de folosire al acestora.

Art 18. In situatiile in care starea sanatatii tale ii poate afecta si pe ceilalti participanti, comportamentul responsabil este de a nu participa la clasele de grup in aceasta perioada.

Art 19. Membrii/Participantii sunt in totalitate responsabili pentru eventualele accidentari si/sau vatamari de orice natura in incinta studioului.

Art 20. Membrii/Participantii au luat la cunostiinta si accepta faptul ca nu le sunt asigurate locuri de parcare.

Art 21. Membrilor/Participantilor le este permis sa aduca cu ei apa sau alte produse hidratante, batoane si fructe, excluzand mancare sau alte alimente.

Art 22. Membrii pot cere indrumare sau suport din partea instructorilor.

Art 23. In cazul in care paragrafele de mai sus nu sunt respectate, D’ Point Studio isi rezerva dreptul de a-si selecta membrii.