Intrebari frecvente

Cum devin membru?

Poţi să devi membru prin alegerea unui abonament din oferta noastră. Abonamentele se fac la recepția studio-ului. Achiziţionarea unui abonament se poate face numerar sau prin bancă.

În urma achiziționării unui abonament, pe baza adresei de e-mail vă vom crea un user pe website-ul nostru, putând astfel să vă rezervați locul la clasele dorite din orar.

Pentru mai multe detalii contactează-ne pe pagina de Facebook accesând butonul de mai jos.

D' Point Studio
Cum pot sa platesc?

Plata serviciilor se poate face numerar sau prin banca – ordin de plata. Pentru mai multe detalii privind plata prin banca va rugam sa ne contactati folosind modalitatile din meniul Contact.

Cum imi fac cont?

Pe baza adresei de e-mail furnizată în declaraţia de abonament, vă vom înregistra şi veţi primi o notificare via email, unde accesând linkul respectiv, vă veţi alege parola preferată şi astfel veţi putea să vă logaţi şi să vă programaţi online.

Cum mă programez online?

Pasul 1: Din meniul principal, intraţi în Membrii, introduceţi adresa de e-mail respectiv parola şi apăsând butonul Autentifică v-aţi logat;

Pasul 2: Din meniul principal intraţi în Programare Online – alegeţi ziua respectiv clasa la care doriţi să participaţi. Ulterior urmând să primiţi un e-mail de confirmare a programării.

Oricând puteţi să vizualizaţi programările în curs din meniul Membrii iar tot de acolo se pot anula rezervarile.

Cum gasesc locatia?

Ne gasesti pe strada Divizia 9 Cavalerie Nr.64, Parter.

Ca puncte de orientare, studioul se afla in aceeasi cladire cu compania Yazaki, dupa magazinul Dedeman, in spatele localului Venue Events intrare facandu-se chiar imediat inaintea benzinariei Petrotyl

Unde pot să parchez maşina?

De Luni până Vineri începând cu orele 17:00 şi în Weekend, toată ziua, se poate parca în curtea interioară a clădirii.

De Luni până Vineri între orele 9:00 şi 17:00 in situatiile in care locurile de parcare ale D’ Point Studio sunt pline, se poate parca la strada principală, Divizia 9 Cavalerie, sau pe străzile adiacente, conform sugestiilor din imagini.