Ce particularitati unice fac ca Athletic Step sa se diferentieze de celelalte clase de Aerobic

Athletic Step face parte din marea familie de clase de tip Aerobic din care mai fac parte: Zumba, Step Aerobic, Kangoo Jumps, Dance, Zumba Step, s.a.m.d.

Athletic Step, program conceput de catre D’ Point Studio, este o clasă de tip cardio, dinamică şi pre-coregrafiată. Toate exerciţiile se efectuează cu ajutorul stepper-ului şi în ritmul muzicii, pe o durată de 50 de minute, cu peste 5000 de pași efectuați.

Focusul programului Athletic Step si diferentele fata de Aerobic Step, Zumba sau Kangoo Jumps

Focusul clasei este de a-ţi stimula sistemul cardiovascular, a arde calorii, a-ți imbunatăți condiția fizică şi a-ţi tonifia musculatura trenului inferior (gambe, coapse, fesieri) dar si a intregului corp cu ajutorul mişcărilor coregrafice de intensitate ponderată, dar şi prin exerciţii atletice de o intensitate ridicată.

Clasa se finalizează cu o parte de tonifiere a centurii corpului și a brațelor, urmată de stretching. Astfel beneficiezi de un antrenament complet şi complex.

Principala diferenta

Principala diferenta dintre Athletic Step si celelalte clase de Aerobic: Zumba, Step Aerobic, Kangoo Jumps, Dance, consta in faptul ca la clasa Athletic Step se folosesc miscari atletice si explozive cu high impact, ca si jump squats, lunges, high knee up, burpees, running on / off the stepper, jump over the step, pushups si exercitii cu greutati mici si medii, unde pulsul se ridica si genereaza o arderea calorica mare, consumand in medie 600 de calori.

O caracteristica deosebita a clasei Athletic Step este data de faptul ca aceasta este adaptabila oricui si oricarei conditii fizice datorita manierei inteligente in care a fost gandita si creata de catre D’ Point Studio prin Daniela Cirlig si Daniel Radu. Astfel, toti pasii cu high impact (cu saritura) ofera varianta alternativa cu low impact (fara saritura), pastrand ritmul clasei, lucrand si miscandu-te cot la cot cu ceilalti participanti, astfel ai posibilitatea de a avea o abordare inteligenta si potrivita nivelului tau de pregatire, finalizand clasa cu succes.

Intensitate mai mare a efortului aerob

In schimb daca iti doresti o intensitatea mai mare a efortului aerob, nu este nevoie sa lucrezi mai mult sau mai repede, ci poti sa ridici nivelul stepper-ului inca o treapta, efectuand in continuare aceleasi exercitii, efortul creste proportional, facand astfel din Athletic Step o clasa adresata oricarui nivel de fitness si o alegere completa si echilibrata a unei clase de tip Aerobic.

Avand o gama larga si complexa de miscari aerobice, la Athletic Step iti vei antrena intregul corp, dezvoltand coordonarea, agilitatea, viteza de reactie, conditie fizica si iti vei tonifia musculatura coapselor, a fesierului si a abdomenului, pastrand si o doza foarte mare de distractie pe cele mai diverse ritmuri muzicale si cele mai noi si frumoase hit-uri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *